Kérj (követelj!) saját túravezetőt egy általad megálmodott kalandra

Egyértelmű, nem? Nagyon is természetes, egészséges dolog, hogy vannak saját úticéljaid, melyek nem feltétlen esnek egybe azokkal a lehetőségekkel, amit az iKaland.hu-n látsz.

Passzolhatod az a-lá carte rendelést, a szakács egyedül Neked főz; saját hegyivezetőt vagy túravezetőt kérhetsz, aki a Neked megfelelő időpontban, útvonalon, tempóban juttat el célodig.

Töltsd ki az űrlapot és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot, hogy konkretizáljuk elképzeléseid. A konkrét terv hiánya se baj, tele vagyunk ötletekkel – csak engedd, hogy kicsit megismerjük igényeidet…

Szóval kéne egy profi…

Felmerülhet Benned az igény, hogy a kalandutazásodhoz szükséges szervezkedést magadra vállalod és csupán egy tapasztalt hegymászó/kultúraismerő túravezetőt igényelsz tőlünk. Nos, ezt a célt szolgálja ez az oldal. Vigyázz, itt nem szolgáltatáscsomagról van szó, hanem egy hegyi géniusz felbérléséről. Töltsd ki az alábbi űrlapot ajánlatkérés céljából.

 

 

 
 

 

 

Paraméterek tájékozódásképp:

  • Túravezetői díj: 110-290 euró/nap/csoport, függően az út hosszától, nehézségétől, létszámtól. Ez tartalmazza a túravezető étkezését is.
  • Minimum létszám: 1 fő (Igen, egyedül is jelentkezhetsz.)
  • A túrázó(k) állják a Túravezető utazási- és szállásköltségeit.
  • Felszerelésbérlés: megállapodás szerint
  • A honlapon szereplő túrákra NEM ÉRDEMES külön túravezetőt kérni – drágábban jössz ki. Viszont, egyéni időpontban meg tudjuk szervezni a honlapon szereplő túrákat.
  • Ha már van egy csapat és csak a túravezető hiányzik, akkor jelenkezzetek együtt a csoportkedvezményért

 

Rocky Mountain