Rólunk — ki, mi az iKaland?

Az iKaland egy olyan közeg, amiben az ország legtapasztaltabb mászóival juthatsz el könnyebb-nehezebb, közeli és távoli hegycsúcsokra, expedíciókra – egy teljes logisztikai támogatást nyújtó irodával a hátad mögött. Ha itt jársz, akkor egyetértesz abban, hogy a hegyen szerzett élményeknek és az ott felfedezett hangulatoknak sajátos, pozitív kihatással van a mindennapjaidra is. Ezért összehajolt néhány expedíciós hegymászó és javíthatatlan világcsavargó, aminek az eredménye ez a cég és a "bevállalós, kiscsoportos kalandutazások".

Azon vagyunk, hogy minél több ember életébe eljuttassuk azokat a tudnivalókat és érdekességeket, amelyek elérhetőbbé és élvezetesebbé teszik azt az (utazás és hegyek nyújtotta) élményt, ami minket egy életre megbabonázott. És aztán el is kísérünk utadon. Nem vagyunk fenegyerekek, csupán fanatikusai vagyunk mindannak, ami a természethez kötődik és a közelebb visz a Forráshoz.

Szívesen szövetkezünk olyan egyénekkel és szervezetekkel, akik segíteni tudnak a fent vázolt küldetés elérésében.

Kérünk, hogyha van valamilyen javaslatod, lépj velünk kapcsolatba!

Az iKaland.hu honlapon kívül van egy Kalandtúra blogunk is, ahol bloggolunk az utazásaidat, mászásaidat érintő gondolatainkról.

Rendelkezünk egy bloggal, melyet túravezetőink rendszeresen vagy kevésbé, de frissítenek és töltik fel értékes tapasztalattal… Íme: Kalandtúra Blog

További ismerkedési lehetőség az iKalanddal a Facebook-on lehetséges és jó, ha rögtön bejelölsz. A Facebook egész nap “nyitva van” nálunk és jobban szeretjük, mint az emailt.

Szintén izgalmas interakciós lehetőség a Twitter. Ha te is csiripelsz, kövessük egymást!

Rocky Mountain