N E D E C Z K Y  J Ú L I A

Történetek, hegyi és nem hegyi élmények,
álmok és valóság egy hegymászó-zenész-
pszichológus szemével.

Előadás - 2017.02.22 - szerda, 19:00

Jegyvásárlás

Már csak a helyszínen tudsz jegyet venni.
3000 Ft/fő

Hogyan választhattál ilyen férfias sportot? Miért jó a hegyekben, ha szenvedsz? Nem félsz?

Ezek a kérdéseket gyakran megkapja - Nedeczky Júlia, aki az első magyar nőként jutott fel egy Himalájai 8000-esre, a Gashebrum II. (8035 m) csúcsára.

1993-ban indult el a hegyek és a mászás felé, azóta számos expedíción vett részt, tapasztalt mászó és hegyivezető.

...emellett pedig két zenekarban játszik és pszichológusként is praktizál. A három igen különböző hivatás, benne egyként fonódik össze. Színes és mozgalmas életét sokan irigylik, de kevesen látják az érem mindkét oldalát.

1997, India, Garhwal-Himalája, éjszakázás egy jégbarlangban

Élményein és történetein keresztül a hegymászással kapcsolatos folyamatokat elemzi és értelmezi: motiváció, célválasztás, felkészülés, önismeret, korlátok, kudarcok, harcok önmagunkkal és a heggyel, hogy mi miért történik, hogy mit miért teszünk vagy nem, és közben mit érzünk és mit élünk meg.

Egy pszichológus elemző szemével nézve és megválaszolva a feltett és fel nem tett kérdéseket. A hegymászásról, a lélekről, az életről.

Nekem a hegy volt az álmom: hogy abba a misztikus világba eljussak, ahol már nincs élet, csak sziklák és hó, ahová csak látogatóként lehet belépni. Nem földi világ, de még nem is égi, a kettő közt egy sáv. Nincs elég oxigén, csak vendég lehetsz egy rövid ideig, az is csak akkor, ha alaposan felkészülsz rá.

Helyszín: Anker't - 1061 Budapest, Paulay Ede u. 33

Klikk a Google Térképhez.

Tetszenek az előadások? Segíts, hogy másokhoz is eljusson. Hívd meg a barátaidat-ismerőseidet!

Ha kérdésed van, könnyen lehet, hogy itt a válasz!

Gyakori kérdések, technikai információk az előadással kapcsolatban.

1. Jegyet kizárólag ezen az oldalon lehet vásárolni, bankkártyás fizetéssel.

2. Az fizetési űrlap az elérhető legbiztonságosabb, 128 bites titkosítást használ az adatok elküldésére, így a felhasználói adatok maximális biztonság mellett védve vannak az illetéktelen hozzáféréstől. A fizetési platformot a PayPal átlal üzemeltett Braintree nyújtja, így bankkártya adatok semmilyen formában nem kerülnek az iKalandhoz.

3. Az előadásra február 22. 14:00-ig 2490 Ft-ba kerülnek a jegyek.

4. A helyszíni jegyvásárlásra a szabad helyek függvényében lesz lehetőség, 3000 Ft-os áron.

5. Ha sikeres volt a jegyvásárlásod, akkor a megadott email címre kapsz egy visszaigazoló emailt, illetve az alábbi "köszönő oldalt" fogod látni.

6. A belépésre jogosító jegyet, mindenkinek az előadás napján fogjuk emailben kiküldeni. A jegyet NEM kell kinyomtatni. Ha okostelefonon/tableten bemutatod az is elegendő.

7. Ha több jegyet rendeltél, több emailt fogsz kapni.

8. Ha esetleg nem érkezne meg a jegyed, de a vásárlás sikeres volt (láttad a köszönő oldalt/kaptál egy visszaigazoló emailt/levonták az összeget a kártyádról) akkor nincs miért aggódnod, biztos helyed van az előadásra és foglalási név szerint be fogunk engedni.

9. Kérjük, hogy az előadásra időben érkezz, a helyek elfoglalása érkezési sorrendben történik.

10. Amennyiben kérdésed akadna a kapcsolati űrlapon tudod felénk jelezni. Kattints ide, ha szeretnél nekünk üzenni.

Kérjük, hogy a problémát mindenképpen írásban jelezd, időben fogunk válaszolni.

11. Kérjük, hogy ha szeretnél jönni, időben válts jegyet - a korábbi tapasztalataink szerint, az előadás előtt 1-2 nappal már elfogynak a jegyek.

Ha sikeresen vásároltál..

akkor ez az oldalt ("köszönő oldalt") fogod látni. Amennyiben az email címedet helyesen adtad meg, egy automatikus visszaigazoló emailt is küldünk. Az automatikus visszaigazolás a jegyvásárlás után néhány perccel meg fog érkezni. Ha nem találod kérjük, hogy ellenőrizd a spam/promóciók mappát is. Elképzelhető, hogy ott landolt.