BLACK FRIDAY

2018-as téli és nyári magashegyi túrák, via ferráták, mini-expedíciók, akár

50%

kedvezménnyel

Még ennyi ideig jelentkezhetsz

A legdurvább

BLACK FRIDAY

kedvezményünk

125 250 Ft

engedmény a Damavand túra részvételi díjból. Féláron mászhatsz fel

Irán

5671 méter

magas trekking csúcsára.

...reggel 6 körül ébredsz, és a nap első fényénél elindulsz az egyre meredekebb hegyoldalon és ha minden jól megy, hét-nyolc órával később már a perzsa világ tetején állsz többtucatnyi iráni hegymászóval egyetemben.
Ne aggódj, az összes hegymászó segíteni fog, húznak, vonnak, etetnek, itatnak, csak hogy feljuss. Számukra dicsőség és tisztelet, hogy egy külföldi fölküzdi magát a legendás csúcsra.

Mi itt a nagy "cucc", miért jó ez a Damavand mászás?

 • A Damavand csúcs, előzetes hegymászó tapasztalat nélkül is elérhető, semmilyen technikai tudásra nem lesz szükséged. Pusztán jó állóképességed és túratapasztalatot vár el tőled. Ha ezzel nem rendelkezel, akkor is jelentkezhetsz, jövő augusztusig bőven lesz időd felkészülni, amihez minden segítséget megkapsz.
 • Az egyik legkönnyebben és legolcsóbban (pláne, ilyen kedvezménnyel) elérhető 5000-es mászás, 7-8 nap leforgása alatt teljesítheted.
 • A programban tartaléknap is szerepel, így ha elsőre nem sikerülne, még másnap is nekivághatsz.
 • Irán nagyon izgalmas hely, és a hegymászást egy rövid "teheráni" merüléssel is megspékeljük. A magyar vezető mellett, helyi vezetőd is lesz, aki úgy ismeri a környéket mint a tenyerét.
Megnézem a Damavandot!

DE VAN ITT MÁS IS

A két legnépszerűbb 5000-es mászásunk részvételi díját is alaposan megmetszettük

KAZBEK

5047 m

219 000 Ft helyett 175 000 Ft

44 000 Ft

kedvezmény

Tetszik ez a túra!

ELBRUSZ

5642 m

219 000 Ft helyett 169 000 Ft

50 000 Ft

kedvezmény

Váóó, nézzük!

VÁRJ! EZ MÉG NEM MINDEN

ÍME a tökéletes felkészítő és bemelegítő túrák, ha 5000 méter fölé készülsz (az egyik ráadásul eszeveszetten kemény kedvezménnyel)

ANKOGEL

3254 m

51 500 Ft helyett 41 500 Ft

Ezt megnézem!

TOUBKAL

4167 m

159 000 Ft helyett 129 000 Ft

Tetszik, nézzük!

TOVÁBBI ÍZES KEDVEZMÉNYEK

Nem mi mondjuk, hanem azok, akik velünk másztak...

Nem elsősorban fizikai, hanem mentális értelemben volt fantasztikus a túra. Rengeteget tanultam magamról, a határaimról, és azok legyőzéséről néhány nap alatt. Az ilyen sikerek szükségesek lennének mindenkinek...

Tamás, Damavand túrázó

A Kazbek mászás remek volt, s ez nem csak a hegynek, de az országnak is köszönhető, ahogyan a túravezetőiteknek és atúratársaknak is!
A kérdésekre válaszolva, bár nyilván még tart az eufória, nem biztos, hogy objektív az értékelés:) :
Minden OK. (5-ös osztályzat midegyik kérdésre)
Azt is hozzátenném, hogy örvendek a szerencsének, mert Juhász Attila "véletlenül" éppen ott volt, külön köszönet illeti a sok-sok érdekességért, amit megosztott velünk!
Persze lehetne sokat és bőven beszélni erről az egy hétről, de röviden "csak" kiváló:)

Köszönjük, hogy veletek tarthattunk! Jó híreteket tudjuk csak vinni:)

Juli, Kazbek túrázó

Ákos és Előd a LEGNAGYOBB! vezetők...
Emberségből, segítőkészségből, oktatásból, felkészültségből... 5+ csillag...
Köszönöm, hogy részt vehettem az Elbrusz mászáson és örülök, hogy sikerült!

Józsi, Elbrusz túrázó

Az iKaland garancia is érted van

 • 1

  Tutira indul a túra

  Az itt feltüntetett túrák mind-mind garantáltan indulnak. Ha mégsem (amire nagyon ici-pici-kicsi esélyt látunk) időben tájékoztatunk és a befizetett foglalót visszakapod.

 • 2

  Meggondolhatod magad garancia

  A jelentkezéskor elég 40%/ foglalót befizetned. Ráadásul az indulás előtt 60 nappal díjmentesen lemondhatod a túrát, ha közbe jött valami. Így nem kell félned attól, hogy előre befoglalod az utat és ha valamiért nem tudsz ott lenni elúszik a pénzed.

 • 3

  Tuti feljutsz garancia

  Ha valami miatt meghiúsul a csúcsmászás, akkor sem kell csüggedned. Elintézzük, hogy a következő alkalomkor egyedi kedvezménnyel vághass neki újra.

Fontos tudnivalók, jelentkezési feltételek

A kedvezmények igénybevételéhez csupán két játékszabály van:

 1. Válassz (legalább) egyet a fenti lehetőség közül és a jelentkezz a megfelelő túrára a fenti határidő lejártáig. Ez most egy olyan kedvezmény, ahol egy ember akár több kedvezményt is igénybe vehet, magyarán ha szeretnél mindhárom túrára jelentkezhetsz. :)
 2. A jelentkezéssel egyidejűleg (aznap amikor jelentkezel) fizesd be a részvételi díj foglalóját. (A foglaló a részvételi díj 40%-a.) Ellenkező esetben sajnos nem tudjuk fenntartani a helyedet. Néhány nap után, automatikusan törlünk a rendszerből és a kedvezményt is érvénytelenítjük.

GYIK:

Mit tegyek, ha még nem tudom mikor érek rá?

Ha a dátumban nem vagy biztos, ne izgulj – jelöld meg bármelyiket – ezt később még módosíthatod a szabad helyek/időpontok függvényében.

Nekem való a túra? Néhány túrához elengedhetetlen a kiváló fizikum és az előzetes hegyi/túra tapasztalat, ennek részleteit egyes túrák oldalán olvashatod. A felkészülésben természetesen a messzemenőkig segítünk.

További segítség: A befizetéshez szükséges részleteket a jelentkezés után egy automatikus visszaigazoló e-mailben kapod. Amennyiben kérdésed van, nyugodtan keress minket a kapcsolat űrlapon vagy a +36205841147-es telefonszámon.