COVID 19A járvány miatt a felszerelésbérlés szünetel. #staythefakkhome

Via ferráta- és hegymászó-felszerelés bérlés

Olcsó: 1200 Ft/nap/db
Kényelmes: Nálunk nincs kaució

  • Kedvező ár

   Csak a bérleti díjat kell fizetned, ami egységesen 1200 Ft/nap, nem terhelünk feleslegesen több tízezres kauciókkal.

  • Segítség

   Mi is mászunk, így könnyedén adunk tanácsot a felszereléshasználatot illetőn. Tudjuk, hogy mire van szükség és csak profi, jó minőségű, ellenőrzött felszerelést kapsz.

  A részletes feltételekről az oldal alján olvashatsz.

  Bérléshez kattints ide!

  A bérlés menete

  • 1

   Kattints a gombra és add meg az adataidat

   Kattints a zöld "BÉRLÉS" gombra (fent) és add meg az adataidat (név, elérhetőség, bérelni kívánt felszerelések, elvitel és visszahozatal napja). Figyelem! Csak az űrlapon beérkezett bérléseket fogadjuk illetve csak hétköznapokon vagyunk nyitva.

  • 2

   Visszaigazolás és átvétel

   Munkanapokon, lehetőségeinkhez mérten 1-4 óra alatt e-mailben visszaigazoljuk a foglalást és elküldjük az átvételhez szükséges információkat is. Fizetni a helyszínen, készpénzben tudsz. Az igényelt felszerelésért, tehát akkor gyere, ha megkaptad a visszaigazolást.

  FIGYELEM!

  Bérelni, kizárólag az űrlapon tudsz - telefonon sajnos nem tudunk elfogadni bérlési igényeket és a készletről/foglaltságról sem tudunk pontos információt adni. Ha kérdésed van kérjük, hogy az űrlapon keresztül vedd fel velünk a kapcsolatot.

  Bérelhető hegymászó- és túrafelszerelések

  Hótalp - 1200 Ft/nap

  Sarokemelővel ellátott, modern és ultrakönnyű TSL hótalapak. Méret: 36-46

  A bérléshez kattints ide!

  Lavina szett bérlés - 2900 Ft/nap

  Téli túráidhoz, túrasíhez, freeridehoz - kötelező tartozék a jeladó, a szonda és a lapát. Ha teljes szettet bérelsz, kedvezményt adunk. A bérléshez kattints ide!

  Hágóvas - 1200 Ft/nap

  Kötözős-kosaras hágóvasak, melyek minden bakancsra ráilleszthetők. Petzl, Austria Alpin, CT, Salewa, Simond. Méretek: 35-47-ig.

  A bérléshez kattints ide!

  Sisak - 1100 Ft/nap

  Masszív PETZL és SIMOND sisakok, két univerzális méretben. Via ferrátára, gleccsertúrára, sziklamászásra egyaránt alkalmasak.

  A bérléshez kattints ide!

  Via ferráta kantár - 1200 Ft/nap

  Felszakadós és fékes rendszerű kantárak, főként Mammut, Simond és Edelrid.

  A bérléshez kattints ide!

  Beülő - 1200 Ft/nap

  Jó minőségű, kényelmes beülők - Via ferrátára, gleccsertúrára, sziklamászásra egyaránt alkalmasak. Márkák: Simond, Salewa, Black Diamond, Petzl

  A bérléshez kattints ide!

  Jégcsákány - 1200 Ft/nap

  Egyenes vagy enyhén hajlított nyelű túracsákányok univerzális méretekben. Gleccsertúrák és téli hegymászótúrák kötelező tartozéka. Petzl, Simond, Raveltik.

  A bérléshez kattints ide!

  Hátizsák - 1000 Ft/nap

  Túráidhoz 30-40 literes túrazsákot is bérelhetsz. A zsákok rendelkeznek a szükséges felszerelésrögzítő hevederekkel.

  A bérléshez kattints ide!

  Túrabot - 1200 Ft/nap

  Összecsukható, két illetve három részes túrabotok.

  A bérléshez kattints ide!

  Fejlámpa - 1000 Ft/nap

  Black diamond és Petzl lámpáink közül bérelhetsz. A lámpák 3 db AAA elemmel működnek, de ezzel neked kell készülnöd.

  A bérléshez kattints ide!

  Lavina szett bérlés téli túrákhoz, sítúrához

  Lavina jeladó - 1600 Ft/nap

  Téli túráidhoz, túrasíhez, freeridehoz - kötelező tartozék. Modern 3 antennás készüléket bérelhetsz. Márkák: Ortovox, Arva, PIEPS, BCA.  A bérléshez kattints ide!

  Lavina szonda - 1100 Ft/nap

  Téli túráidhoz, túrasíhez, freeridehoz - kötelező tartozék. A bérléshez kattints ide!

  Lavina lapát - 1100 Ft/nap

  Téli túráidhoz, túrasíhez, freeridehoz - kötelező tartozék. Masszív, de könnyű fém lapátok, a megfelelő furatokkal és összecsukható nyéllel. A bérléshez kattints ide!

  Bérelj szettben és kedvezményt adunk!

  Lavina szett bérlés - 2900 Ft/nap

  Téli túráidhoz, túrasíhez, freeridehoz - kötelező tartozék a jeladó, a szonda és a lapát. Ha teljes szettet bérelsz, kedvezményt adunk. A bérléshez kattints ide!

  Via ferráta szett bérlés - 2700 Ft/nap

  A via ferráta felszerelés 3 kötelező darabja - a beülő, a sisak és a kantár. Ha teljes szettet bérelsz, kedvezményt adunk. A bérléshez kattints ide!

  Bérléshez kattints ide!
  • További tudnivalók, a bérlés feltételei

   Átvétel helye: A bérelt felszerelést személyesen az iKaland irodában veheted át, miután visszaigazoltuk a foglalást.

   Cím: Budapest 1125, Szarvas Gábor út 65. (térkép)

   Nyitvatartási időHétfő-Péntek 8:00-16:00

   Fizetés módja: A fizetés a felszerelés átvételekor, személyesen, készpénzben történik. A bérelt dolgokért a teljes időtartamra vonatkozó bérlési díjat előre kell befizetni. Kauciót nem kell fizetned. Kérjük, hogy minden esetben pontos összeggel készülj!

   Fizetendő időtartam: A felszereléseknek napi bérleti díjuk van, értelemszerűen annyi napra, ahány napig a felszerelés nálad van. Az elvitel és a visszahozatal napját viszont csak egy napnak számoljuk, így egy teljes napi bérleti díjat megspórolsz velünk!

   Szükséges adatok: A bérléshez a személyi igazolványod számára és a címedre van szükségünk, más adatokat nem kell megadnod. Ha már korábban béreltél tőlünk, akkor még ezt sem kérdezzük meg!

   A felszerelések használatáról: Ezek a felszerelések életvédelmi eszközök, ezért mindenképpen tudnunk kell, ha megsérülnek használat közben: leejted a karabinert, beleesel a beülőbe/ferráta kantárba, stb. Fontos, hogy jelezd nekünk, ha a túrád során valami hasonló történik az eszközökkel. A felszerelések használatából eredő balesetekért felelősséget nem vállalunk! A felszerelésért nem kérünk kauciót, viszont a felszerelés sérülése, tönkremenetele esetén a benne okozott kárt a bérlő téríti meg.