Ha canyoningozni mész, a világ eldugott részeire indulsz

MOST KÉPZELJ EL...

egy hegyi patakot, folyót, még mielőtt hajózni lehet rajta…5-50m-es vízesések, türkizkék tiszta vizű medencék, mohazöld kövek, kétoldalt százméteres sziklafalak….Megvan?


Ebben a kevesek által elérhető világban túrázni, kúszni, mászni, kötélen ereszkedni, sziklamedencékbe ugrálni és csúszdázni kell ahhoz, hogy a túra kiindulópontjából egy vízzel teli kanyonban eljuss a végcélig.


Komplex és adrenalindús outdoor élmény.

Ilyen egy kezdő canyoning túra

1. nap

Indulás kora hajnalban (5-6 körül) , így a délutánt már egy rövidebb, de csodaszép kanyonban töltöd.

Mielőtt nekivágsz, a túravezetőd megtanítja a felszerelés használatát, hogy biztonsággal tudj majd ereszkedni a kötélen. Elindulsz, körülötted csobog, zubog a víz, magas sziklafalak emelkednek.

Smaragdzöld medencékbe ugrálsz, csúszdázol, napfényben szikrázó vízesesésekben ereszkedsz, miközben a természet által alkotott szépségekben gyönyörködhetsz. Este pedig egy jó helyi étteremben melegszel fel a kanyon friss vize után.

2. nap

Egy jó nagy alvás után kényelmesen kiautózol társaiddal a mai napra tervezett kanyonhoz, a délutánt pedig opcionálisan pihenéssel vagy a környék egyik via ferrata útjának a megmászásával töltöd.

3. nap

A délelőttbe belefér még egy kanyon a hazautazás előtt, így aztán kicsit fáradtan, de elégedetten érkezel haza vasárnap estére.

ADRENALINNAL TELI FELFEDEZÉS, KIKAPCSOLÓDÁS ÉS ÉLMÉNYEK

PRÓBÁLD KI A CANYONINGOT

HA NEM BÁNOD...MOST 12 000 FT KEDVEZMÉNYT IS KAPSZ.

KÉREM, NÉZEM!

Részvételi díj: 60 000 Ft helyett 48 000 Ft