Eget rengető, földet mozdító újdonságok tűnnek fel a láthatáron

by: Túravezető

Category: , ,

Komolyan! A cinikusan hangzó cím ellenére tényleg egy rakás új izgalmat tartogat az iKaland alakulata minden velünk tartó, vagy csak távolról szemlélő sporttárs számára. A videó felfedi a lényeget:

A filmben említett linkek:

Aktuálissá vált sokak számára a bakancs/túracipő beújítása erre a szezonra. Elkezdtem nézelődni a neten és elvesztem a tengernyi lehetőségben. A Mozgásvilágon ez az ismertető becsületesen összeszed jónéhány lábbelit.

 

3 hozzászólás a(z) “Eget rengető, földet mozdító újdonságok tűnnek fel a láthatáron” bejegyzéshez

  1. sziasztok!
    fura volt látni benneteket élőben, a soraitokat rendszeresen olvasom, de élőben még nem volt szerencsém… de továbbra is nagyon jók vagytok csak így tovább! :)

  2. Sziasztok. Egy vallomással kell kezdenem: sajnos én soha nem fogok veletek hegyet mászni. Most, hogy “élőben” láttalak benneteket, úgy gondoltam, tartozom ezzel a vallomással. Méghozzá azért nem, mert én épp most töltöttem be a hetvenedik életévemet, magyarán Jutka “álnév” alatt egy néni olvassa a leveleteiket, a meghívásokat. Már rég le akartam mondani a leveleket, (főleg akkor érzem hülyén magam, amikor olyan vidám közvetlenséggel invitáltok valamelyik “könnyű” hegycsúcsra), s hogy mégsem mondtam le, annak az az oka, hogy imádom olvasni őket! Tetszik a lendület, a jókedv, a frissesség, ami ezeket a sorokat áthatja, és mindig elképzelem, az utat, vagy ha van videó, veletek csodálom a csúcsokat. Persze azért ne egy anyókát képzeljetek magatok elé, fiatal koromban, ha nem is sziklákra, de jó kis hegyi túrákra magam is szivesen el-eljártam. Akkoriban főleg itthon túrázhattunk, és bizony 35 éves voltam, amikor végre egy nyugati országba is kijutottam. Azóta igyekszem pótolni az elmaradottakat, s ha nem is mászva, de azért Tibetbe, Peruba is eljutottam. (az inka ösvény azért már nehézséget okozott…), Braziliát és a Fülöp szigeteket viszont egyedül csavarogtam végig, és imádtam minden percét!
    Isteni dolog, hogy ti már bárhova eljuthattok. Teljesítményeiteket örömmel figyelem és számon tartom, gratulálok hozzá! Leveleitek stílusát pedig továbbra is élvezem. Tehát rajta, induljatok minden irányba! Sok jó utat, jó időt és nagyszerű élményeket kívánok nektek! Jutka

    • Kedves Jutka, Bandi, köszönjük a biztatást, az ilyen kommentek nagyon sokat jelentenek nekünk. Jutka, tavaly előtt egy 68 éves urat a Grossglocknerre vittünk fel, ráadásul rekord idő alatt, a kor nem nagyon lehet kifogás! :)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Rocky Mountain