Via Ferrata kincsesbánya

by: Túravezető

Category: ,

Egy eszméletlen értékes kincsesbányát szeretnék figyelmedbe ajánlani. Blogunk egyik derék szerzője, Horváth-Takács Robi (a.k.a. hotaro) második osztrák via ferrata könyvét adta ki nem rég: “Osztrák Alpok 2. Klettersteig és Via Ferrata túrák – továbbra sem csak hegymászóknak”

Már a borító láttán is megizzad tenyerünk

Robi – kalandtura-blog.hu szerzőhöz híven – eszméletlen nagylelkű. Letölthetővé tette ugyanis több tucat túrájának (pontosan 51) falrajzát és leírását honlapján – hogy kinyomtasd és magaddal vidd túrákra. Ez igen ritka, nagy mértékű jófejség a részéről. Ez tehát mindenkinek ingyenes és már töltheted is le erről a linkről. Vitathatatlanul az egyik legnagyobb túrás-mászó kincsesbánya a magyar neten.

Ha ezt az értékes információt ingyen adja, gondold el, mi lehet a könyvben?! Érdemes máris megrendelni. Ha más nem, jó lesz karácsonyra egy hegykedvelő rokonnak. Ne tudd meg, milyen képek vannak benne. Felveszi a versenyt (és meg is nyeri) osztrák kalauzokkal. Rendeld meg a könyvet Robi oldaláról. A Mountexben is kapható, de ők lehúznak Robiról nem tudom hány %-ot. Ha Egyenesen Robitól rendeled meg a 3990 forintos könyvet, akkor jobban jár szerzőnk.

Fontos és elcsépelt: a via ferrata veszélyes sport. Könyvvel a kezedben jobb a helyzet, de az önbizalmad is megnő. Csak olyan útvonalra menj, ami nem haladja meg képességeidet jelentős mértékben.

Olvasd el a via ferrata biztonságról szóló két rövid gondolatunkat.

R. Zsolt

u.i.: Az előszót valami Erőss Zsolt nevű hegymászó írta. Állítólag májer gyerek – ez is mutatja a könyv értékét!

Egy hozzászólás a(z) “Via Ferrata kincsesbánya” bejegyzéshez

  1. Nekem megvan az első kötete, tényleg jó. Sokat segített megtalálni az útvonalakat.

    ***

    Aztán májer, vagy raj gyerek-e ez a Zsóti?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Rocky Mountain