Vége a télnek.

by: Túravezető

Category: , , ,

Ahogy legutóbbi videónkból kiderült, könnyen bebizonyítható, hogy Magyarország – konkrétabban: a Gellért tér és környéke – a téli hónapokban is abszolúte versenyképes a trópusokkal hangulat és szolgáltatások terén. A blogbejegyzéshez Tina néven hozzászóló egyik hölgy rezonált is a megállapításunkkal – “mit nekem trópusok!” kiáltja boldogan…

Amit nem láthattál a videóban: hogyan vélekedik az utca embere, vagyis a Gellért tér környékén a járókelő közönség a kérdésről: Budapest vagy Trópusok? Ebből most idecsapunk egy részletet:

…stb. stb. stb.

E bugyutának tűnő kérdésre igen egyhangú a válasz, még a Gellért fürdőben látott látszólagosan vizihulla vendég (ld. előző videó) is minden bizonnyal ügyesebben művelné mutatványát egy Vörös-tenger melletti hippi búvárfaluban vagy Belíz türkiszzöld vizében.

Az emberek nagy része tehát egyetért abban, hogy ha teheti az ember, akkor el kell mennie ebből a magyar télből. Vagy egy igazán téli, havas helyre vagy pedig ellenkezőleg, egy forró, dzsungeles/sivatagos – rövidgatyás vidékre. (Vagy mindkettő.) Mi, az iKaland irodistái továbbra is kitartunk amellett, hogy Pest a király, de persze ez tudat alatt önámítás is, hiszen mi a Gellért téri irodához vagyunk láncolva, így itt keressük a karibi lüktetést.

Akinek sántít a logika és úgy gondolja, hogy kijár neki egy életre szóló rövidnadrágos kalandutazás a tél közepén, ezen lehetőségek közül választhat…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Rocky Mountain