Csináld magad – otthoni gyakorlatok és edzőterem szikla/falmászáshoz – kevés pénzből, kreatívan

by: Laca

Category: ,

Egy minimális szabad hely, egy adag rétegelt lemez, néhány jó ötlet, ebay és a háztartási bolt. Ennyi kell ahhoz, hogy elkészítsd az otthoni mászásspecifikus edzőtermedet.
Homokkal megtöltött kosárlabda, tolódzkodás a könyvespolcon, kötélmászás, campus board, system board…és még sorolhatnánk.

Ha ügyesen tervezel, mindez elfér a nappaliban. Ha nem hiszed, az alábbi videóban ez a kedves fiatalember megmutatja, hogyan csináld. Szerintünk nagyon rendben van és valószínűleg nem kellett milliókat áldoznia erre a projektre. Ti szoktatok otthon edzeni?

Egy hozzászólás a(z) “Csináld magad – otthoni gyakorlatok és edzőterem szikla/falmászáshoz – kevés pénzből, kreatívan” bejegyzéshez

  1. Fekvőtámasz: ahhoz nem kell semmilyen cucc. Húzódszkodni a kertben lévő szőnyegporolón szoktam, illetve bent van egy hinta-fotelünk, annak a keresztrúdján. Ez a 2 gyakorlat tök elég mindenre… Illetve, amíg nem vitted haza, az iKaland irodában is volt egy ajtófélfára erősíthető húzódszkodó rúd… azon is nyomtam (húztam) ha bent voltam. :)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Rocky Mountain