Dzsungeltúrák fej-fej mellett: Budapest vs. a trópus?

by: Túravezető

Category: , , , , ,

Juhúú! Végre itt a tél és a trutyi időjárás. Na jó! Ez szomorú mert befejeződik a hegymászószezon, de ugyanakkor vidám is, mert a hűséges trópusok visszavárnak.

A továbbiakban méltóképpen elköszönünk a hegymászóinktól… és az “iKaland Promotions” kisfilmjében boncolgatjuk, hogy valójában teljesen felesleges elutazni a trópusokra…

Ha tovább olvasod a bejegyzést tanúja lehetsz annak is, hogy Matróz kolléga bebizonyítja, a téli Budapest milyen pompás hely és egy kis trópusi hangulatért nem kell elutazni Laoszba, Belízbe vagy Guatemalába.

De nehogy megfeledkezzünk a hegymászóinkról. Először Búcsúzzunk el tőlük! Jó utat skacok! Hajrá-hajrá!
Idei két utolsó útjuk Isztriára vezet Erőss Zsolttal sziklát mászni a közelgő hosszú hétvégén, valamint a Garda-tóhoz Kádár Ferivel via ferratazni.

Átmenet nélkül beköszöntött a hazai tél. Ennek megfelelően Zsolt és Matróz kolléga azon morfondíroztak, hogy jó lenne lelépni egy kicsit a trópusokra. Rövid tanakodás után rájöttek, hogy ez teljesen fölösleges. Minden megtalálható itthon is, akár az iKaland iroda környékén is.
Íme az említett videó, mely bizonysága annak, hogy Budapest télen is a legjobb hely!

5 hozzászólás a(z) “Dzsungeltúrák fej-fej mellett: Budapest vs. a trópus?” bejegyzéshez

  1. S ez még nem minden. Pár nap múlva jön a folytatás, ugyanis leszólítottunk néhány járókelőt, hogy kikérjük a véleményüket e témában.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Rocky Mountain