Szeretnél kedvezményesen és ingyen részt venni túrákon?

Túrák és tanfolyamok hétvégén,
outdoor programok hétköznap.

Baráti társaságban, masszív kedvezményekkel, kezdőknek is. Ez a Bázis.

Csatlakozz

"Sokkal többet mennék a hegyekbe, de valahogy tök ritkán jön össze a társaság..."

Ha tudod, hogy jóval több a keresnivalód a hegyek közt akár túrabakancsban, akár mászócipőben - mint amennyi eddig kijutott Neked...

...és a környezeted őrültnek tart a hobbid miatt

...ezért nem tudod, kivel/hova menj, akkor: szia! Jó helyen jársz :)

Frusztráló, hogy milyen keveset jutsz el tök jó helyekre. Pedig, lenne időd.

Püffölöd a billentyűzetet a neonfény alatt, odakint már sötétedik. Az eszed a közelgő határidőn jár, de a lelked... lélekben valahol totál máshol vagy. Leginkább olyan helyen, ahol kihívások, élmények várnak eszméletlen szép és vad környezetben. Meg a "nem bírom abbahagyni" röhögések éjszakába nyúlóan.

Már csak pár hét!!

Húzogatod a stribulákat: nem sokára indultok! A kis Messenger-csoport izzik a tervekkel, ötletekkel, vágyakkal - elkezdtek mindent leszervezni, impregnálod a bakancsot és egyre jobban bezsongsz.

Pénteken indultok, de kedden jön egy váratlan fordulat... kézifék. Borul a terv.
Barátnőd, aki épp az autót hozta volna, nem tud jönni mert _____ (tök mindegy, miért. A legutóbb a hülye pasija miatt nem jött).

Újratervezés. Autókeresés. Aztán párórányi felesleges körberohangálás után: inkább halasszuk el, mert ___ nélkül "úgysem lenne olyan".

Van ilyen! (De kicsit azért sűrűn fordul elő.)

Kell egy közösség, ahol hasonlóan zakkant emberek állandóan járnak túrázni és mászni

Szerencsére van megoldás arra, hogy soha többet ne maradjon el élmény azért, mert valaki másnál "az élet közbeszólt".

Vége annak, hogy hónapokig kelljen sóvárognod a következő túrádig (kávészünetben, meg a buszon hazafelé), hogy "majd csak összejön a következő".

Rendszeres túrák és edzések; izgalmas úticélokkal, jó társasággal, és egy csomó motivációval.

Létrehoztunk egy platformot azoknak, akiket

 • a túrázás vonz,
 • esetleg a sziklamászásba is belekóstolnának,
 • közösségi-szemléletűek

Nekik rengeteg segítséget megadunk ahhoz, hogy rendszeres legyen életükben az outdoor kaland... és ha vannak túra/mászó-céljaik, akkor azokat elérjék.

Óriási változás.


Hihetetlenül energizáló és rengeteg öröm kerül az életedbe, amikor akár heti szinten része a mászás, túrázás.

 • OUTDOOR PROGRAMOK

  Hétköznapi, munka utáni bringa/mászás/futás/túrázás, az egy vagy több napos kiruccanások, tanfolyamok és válogatott programok »» Erős élmények, amikből rendszeresen életenergiát tankolhatsz.

 • KEDVEZMÉNYEK

  Felszerelés és túra kedvezmények folyamatosan. Felszerelés-kuponok minden hónapban + az iKaland túráira 11/25/100% kedvezménnyel jöhetsz. Sőt, az iKaland szertárból is vihetsz felszerelést saját túráidra.

 • KÖZÖSSÉG

  Az iKaland Bázis egy közösség, ahol hasonszőrű (őrült? :) ) emberekkel tartod a virtuális és személyes kapcsolatot. Bázis túrákon, a hétköznapi megmozdulásokon, grillpartikon és a zárt FB csoportban.

Outdoor programok, Bázis tanfolyamok és túrák

Ingyenes részvétel iKaland Bázis tanfolyamokon és túrákon.

Igen, jól látod. A részvételi díjad pontosan 0 Ft. Hegyi és outdoor témákban fogsz okosodni, új helyeket és új embereket megismerni.

Van amikor tanulunk, belekóstolunk egy-egy outdoor sportba - így ellenőrzött körülmények között, biztonságosan sajátíthatod el az alapokat. Nem, nem kell semmilyen előképzettség, azért jössz, hogy ezt megszerezd. Máskor pedig csak kimegyünk és élvezzük az outdoor, aktív programokat.

Az egy vagy több napos túrák mellett, amelyeket hétvégente csinálunk, hétköznapi programok is vannak (Budapesten) - ilyen péládul a közös mászás, futás, túrázás vagy éppen a most formálódó kajakozás.

Mit csináltunk eddig?

Hótalpaztunk, túráztunk a Balaton-felvidéktől Azerbajdzsánig. Via ferrátáztunk, sziklát másztunk, volt Bázis karácsony és megjártuk a Grossvenediger csúcsát is.

Bázis tag akarok lenni!

Exkluzív felszerelés és iKaland túra kedvezmények és kuponok minden hónapban

A Bázisban egy beszerzési társulás tagja is leszel: összeállunk és csoportosan rendelünk túra- és hegymászófelszerelést. Bakancs, kabát, hátizsák... 

Exkluzív, "belsős" árakon, olyan kedvezményekkel tesszük mindezt, amit sehol máshol nem láthatsz. (Igen, csak Bázis tagoknak lesz publikus.)

Továbbá a Bázis tagok 11-25% kedvezményt kapnak az iKaland túrák részvételi díjából. Részletek itt.

De ez még nem minden. Havonta érkezni fog hozzád egy 5000 Ft-os Campside kupon, amely akciós termékekre is érvényes. 30 000 Ft felett válthatod be.

Már önmagában ezért a lehetőségért is érdemes csatlakoznod a Bázishoz.

Bázis tag akarok lenni!

De az alábbiak is járnak neked:

 • ONLINE TANFOLYAMOK

  Teljes hozzáférés az eddigi és az ezután megjelenő online tananyagokhoz. Pl: Lavinabiztonság, Hegyi Meteorológia és még sok más…A gyakorlati tudás mellett, tehát teljeskörű elméleti felkészítést is kapsz.

 • ZÁRT FACEBOOK CSOPORT

  Zárt Facebook csoport, ahol választ kapsz minden kérdésedre, és ahol spontán programok szerveződnek. Itt vannak túravezetőink, oktatóink, felszerelés-geekek és az egész Bázis közösség! Tudod ki nincs itt? A destruktív trollok.

Bázis tag akarok lenni!

A BÁZIS CSAPATA

Bemutatjuk segítőidet; az ő feladatuk, hogy több minőségi outdoor élményben legyen részed.

Igen, egy kisebb csapatnyi ember dolgozik azon nap mint nap, hogy felturbózza az outdoor életed. Ők az iKaland alapítói és működtetői; Szervezett túráik keretében 2006 óta több ezer embert indítottak el a hegyek irányába.

Évi 20 ezer ember olvassa felkészítő írásaikat, edzésterveiket, hogy biztonságosabb és eredményesebb kalandokban legyen részük.

Sok ezer embert láttak és segítettek testközelből, ahogy elindulnak kisebb túrákon és akár 7000 méteres hegycsúcsokra felmásznak. Ezt a tapasztalatot most egy közösségbe, a Bázisba fektetik.

Lukácsa Laca és Rényi Zsolt

A Bázis hátterében ők ketten azon dolgoznak, hogy minél izgalmasabb és hasznosabb tanfolyamokon, workshopokon és túrákon vehess részt. (Zsolt az iKaland alapítója és vezetője, Laca pedig 8 éve a csapat tagja, túravezető.)

Elhozzák neked a hegyi gurukat és a szakértőket, segítenek, ha kérdésed van. Folyamatosan azon agyalnak, hogy a lehető legjobb kedvezményekben részesülj és elérhetővé tegyék számodra a jó ár-érték arányú felszereléseket.

Találkozhatsz velük élőben is, a Bázis események során pl: edzés, túrák, tanfolyamok, közösségi sörözések alkalmával.

Előd egy gránitkemény székely gyerek, akinek első Alpok-béli csúcsa a Matterhorn volt. Ezt azóta 61 másik négyezres követte, miközben Ázsia és Afrika lankáin is tiszteletét tette. Legnagyobb mászása az Eiger hírhedt északi fala.

Előd a Berni-Alpok közelében él és túravezetés mellett az iKaland hasznos cikkeiért felelős, emellett pedig a Bázis szakmai vezetője. Bázis túrákon találkozhatsz vele.

Neked való a Bázis:

 • Érdekelnek az outdoor túrák, de kezdőként nem tudod, hogy merre indulj vagy van egy csomó terved, de nincsenek társak, akivel megvalósítsd

 • Ha lelkes hegyisport-kedvelő vagy (egy pici fanatizmus is OK :) és ÉLETENERGIÁT adnak a hegyek és a hegyi emberek

 • Fontosnak tartod a profi szervezést és oktatókat, nem csak a jó társaságot.

 • Kiábrándultál az ingyenes túratárskeresők trolljaiból és az önjelölt túravezetőkből

Csatlakozom!

Nem biztos, hogy neked való, ha...:

 • Ha vérprofi hegymászó/futó stb. vagy és csak a teljesítménycélok számítanak. A Bázis nem elitképző.

 • Ha szívesen bogarászod hosszan az internetet infokért és nem érték, ha gyorsan kapsz profi segítséget, támogatást.

 • Ha nem szeretnél olcsóbban felszerelést venni, inkább eBayről rendelgetsz, ha jó árat akarsz.

Nézzük a Bázis tartalmát, értékét

BÁZIS havi programok

Ismétlődő, hétköznapi programok

Bepillanthatsz a Bázis 2019-2020-as programnaptárba

Ha a Bázis tagja vagy, ingyen kapod meg az alábbiakat.

 • iKaland Bázis havi programok és tanfolyamok

  Bázis tagság nélkül: 17.900-67.900 Ft/tanfolyam (havonta egyet szervezünk)
  Bázis tagoknak – ingyenes

 • iKaland túra kedvezmények

  11% vagy akár 25% kedvezmény a részvételi díjból

Bővebben +

A Bázis tagság pusztán már itt megérheti neked.

Az UIAGM vezetők által vezetett túrákon kívűl bármelyik túrára állandó kedvezménnyel jöhetsz. A havi tagság szintjétől függően ez 11-25% kedvezményt jelent.

 • Bázis hétköznapi edzések

  Havi 3 program Bázis tagság nélkül: 17.000 Ft 
  Bázis tagoknak – ingyenes

Bővebben +

Majdnem minden héten sziklamászást oktatunk. Munka után találkozunk egy Budapest-közeli mászóhelyen... adjuk a felszerelést, a tanítást... és toljuk sötétedésig, vagy azon túl. Havi egy laza terepfutást is szervezünk (Dundifuti néven) és havonta pattanunk MTB-unk nyergébe is egy munka utáni levezető tekerés végett.

Az edzések ezen formája legalább olyan mértékben szól a közösségről, mint a sportról.

 • Campside kedvezmények

  Bázis tagság nélkül: 5.000 Ft (havonta egy kupon)
  Bázis tagoknak – ingyenes

Bővebben +

A CAMPSIDE egy olyan outdoor webshop, ahol kézzel válogatott, általunk is elismert, szeretett és tesztelt hegyi és túrafelszerelést biztosítunk neked. Itt olyan jó ár-érték arányú cuccokat is találsz, amelyek eddig nem vagy igen korlátozottan voltak elérhetőek a magyar piacon.

Egyedi kedvezményekre és havi egy 5 000 Ft-os kuponra számíthatsz tőlünk ha csatlakozol. A kupont min. 30 000 Ft-os vásárlás esetén válthatod be, de érvényes akciós termékekre is. A kuponokat nem lehet összevonni és más kedvezménnyekkel együtt nem felhasználható.

 • Felszerelésbérlés kupon

  Bázis tagság nélkül: 10.000 Ft (minden hónapban egy db)
  Bázis tagoknak – ingyenes

Bővebben +

Bizony a bázis tagok a felszerelés szertárhoz is hozzáférnek, még pedig elég szép kedvezménnyel. A hágóvasak, csákányok vagy via ferráta szettek napi bérleti díja 1100 Ft, tehát te 9 napot bérelhetsz ingyen.

A kuponok nem vonhatóak össze és érvényesítésük függ a felszerelések aktuális elérhetőségétől.

Ha összeadod, láthatod, hogy ezek a lehetőségek havonta elég sokba kerülnének neked. Konkrétan, egyes hónapok esetében 99.700 Ft-ba. A BÁZIS tagjaként azonban mindez jár neked egy alacsony éves díjért.

Bázis tag lehetsz már

napi 191 forintért

Irány a Bázis!

MIT KELL TENNED, HA CSATLAKOZNÁL?

VÁLASZD KI A NEKED MEGFELELŐ TAGSÁGI SZINTET - most extra évindító bónuszok is járnak :)

Ez a "próbáljuk ki" szint, 11% kedvezmény az iKaland túrákra

BÁZIS INTRO

 • Évente egy választott iKaland Bázis túra
 • 11% kedvezmény az iKaland túrák részvételi díjából*
 • Hétköznapi közösségi programok, edzések
 • Zárt Facebook csoport

69.900 Ft/év

Havi fizetési opció is van.

Ezt választom!

KINEK AJÁNLJUK A BÁZIS INTROT?

Ha még nem vagy benne tutibiztos, hogy Neked való a Bázis. Belépsz egy hónapra, eljössz pár programra, levásárlod a kupponodat és 30 nap alatt eldöntöd, hogy bent szeretnél-e maradni. Egy vacsora áráért kipróbálhatod a Bázist.

*a 11%-os kedvezmény az UIAGM vezetős túrákra nem vehető igénybe. Minden másra igen.

ELŐJELENTKEZÉSI BÓNUSZ: BÁZIS INTRO
éves tagság vásárlása esetén

 • Évi egy extra iKaland Bázis túra (akár 68.700 Ft értékben)
Ezt választom!

A Bázis minden előnye itt van + 11 % kedvezmény iKaland túrákra

BÁZIS FULL

 • Évente 12 iKaland Bázis túra
 • 11% kedvezmény az iKaland túrák részvételi díjából*
 • Hétköznapi közösségi programok, edzések
 • Havi egy 5000 Ft-os felszerelés kupon a campside.hu webáruházban
 • Havi egy 10.000 Ft értékű felszerelésbérlés kupon
 • Zárt Facebook csoport

99.900 Ft/év

Havi fizetési opció is van.

Ezt választom!

KINEK VALÓ A BÁZIS FULL?

A Bázis full tagjaként biztos lehetsz abban, hogy havi rendszereséggel ott lesznek az outdoor élmények az életedben. Kiélvezheted a Bázis tagság minden előnyét. A dolgod csak annyi, hogy jelentkezz a neked tetsző programokra és bepakold a zsákod.

*a 11%-os kedvezmény az UIAGM vezetős túrákra nem vehető igénybe. Minden másra igen.

ELŐJELENTKEZÉSI BÓNUSZ: BÁZIS FULL
éves tagság vásárlása esetén

 • Ingyenes részvétel évente 3 iKaland Insight előadáson.
Ezt választom!

A BÁZIS GARANTÁLTAN FELTURBÓZZA AZ OUTDOOR ÉLETED

 • Részévé válik a mindennapoknak az outdoor élet, új felfedezések - hasonszőrűen őrült felnőttek társaságában :)
 • Bővül a tudásod és tapasztalatod - tanfolyamok, workshopok és hasznos online segítség
 • Hegyi barátok - körbeölel egy közösség, ahol mindig lesz társad a következő túrádra
 • Jobb lesz a felszerelésed - exkluzív, belsős kedvezmények, outdoor felszerelés szakértőktől, akik a pénztárcádat is kímélik. Kedvezmények, kuponok, közösségi beszerzés.

#bázis #ikalandbázis

Mi történik, ha NEM csatlakozol?

 • Továbbra is kivétel lesz az életedben egy-egy jó outdoor buli - és nem rendszer.
 • A mostani túra/sporttársaid egyszercsak elköltöznek/gyerekük lesz/"nemérnekrá"... és a programok is elmaradnak.
 • Többet fogsz fizetni iKaland túrákért és tanfolyamokért
 • Kevesebbet fogsz nevetni
 • Kevésbé leszel edzett
 • Kevesebb új barátod lesz

BÁZIS = Életre szóló outdoor élmények, hasznos képzések, exkluzív kedvezmények - napi 191 Ft-ért

Évi 69.900 Ft az 191 Ft naponta. Mit kapsz 191 forintért? 13 gramm fűszerkeveréket akciósan. Vagy parkolhatsz 26 és fél percet a belvárosban. (Kiszámoltuk!)

Most komolyan. Ilyen tételeken nem szokott senki gondolkodni. Itt pedig ütős outdoor élményeket, hegyi tudást, tapasztalatot és közösséget kapsz ennyiért. Jó lesz! Csatlakozz! :)

Kevesebb mint napi 200 forintról beszélünk. Ilyen tételek nem vágják haza a büdzsét, ugye?

Nem kockáztatsz semmit: bármikor kiléphetsz. Belépsz, belekóstolsz, ha szeretnéd levásárlod az 5000 ft-os kupont, eljössz egy 67 900 ft-os tanfolyamra, néhány edzésre és ha úgy érzed, nem éri meg, nyugodtan kiléphetsz - írsz egy emailt és viszlát.
 

CSATLAKOZZ A BÁZISHOZ TE IS!

Irány a Bázis!

Kedvezményes belépés 5825 Ft/hó-tól

Kérdésed van? Lehet, hogy itt a válasz:

A Bázis csak profiknak való?

Egyáltalán nem. A tagok lelkes amatőrök, többnyire irodai munkát végeznek. A céljuk, hogy belekóstoljanak (és később kiteljesedjenek) outdoor/hegyi sportokban.

Páran egész szép teljesítményeket is leraktak az asztalra, de a Bázis alapvetően nem erről, hanem az élményről, fejlődésről, közösségről szól.

Számlázás és fizetés

 • Fizetni bankkártyával tudsz. Havi díj választása esetén a rendszer havonta megújítja a tagságodat a tagdíj levonásával. Amennyiben éves tagságot választasz, a következő évben újra megrendelheted a tagságot.
 • A tagdíjról a számlát elektronikusan küldjük a megadott email címre. Ha szeretnéd céges számlát is kérhetsz.

Hogy is vannak az ingyen tanfolyamok... és az ingyen iKaland túrák?

 • A Bázis Intro szinten évi egy, a Max és Full szinteken évi 12 Bázis-tanfolyam/túra érhető el. Ezeken a túrákon ingyenes a részvételed. Igen pontosan 0 Ft a részvételi díj.
 • Amennyiben az Intro szintet "előjelentkezési bónusszal" (egy extra túra évente) vásárlod meg, akkor a két Bázis túra közt legalább négy teljes hónapnak el kell telnie.
 • Minden szinthez tartozik kedvezmény iKaland túrák árából - lásd ártáblázatot az aktuális mértékhez - 8-25%-ban. Ez a kedvezmény a részvételi díjból jön le, a helyszíni csomagok ára nem változik. Amennyiben a helyszíni csomag részben vagy egészben benne van a részvételi díjban, akkor a jelentkezés előtt tájékoztatunk a kedvezmény összegéről.
 • A Bázis Max szinthez tartozik évi egy ingyenes iKaland túra 250.000 ft-os részvételi díjig (tehát nem csak Bázis-túra hanem iKaland túra). Az ingyen túrára a jelentkezés feltétele, hogy az előzőleg igénybevett túra indulási időpontjához képest egy évnyi Max tagdíj be legyen fizetve. Az ingyen túra nem vehető igénybe az UIAGM vezetős túrákon és még 1-2 túrán (részletek az ASZF-ben). Az ingyen túra azt jelenti, hogy nem kell részvételi díjat fizetned a 250.000 ft-os részvételi díjig - amennyiben ennél drágább a túra, úgy az összeghatár fölötti különbséget kell részvételi díjként fizetned. Amennyiben a helyszíni csomag részben vagy egészben benne van a részvételi díjban, akkor a jelentkezés előtt tájékoztatunk a kedvezmény összegéről. A 250.000 ft-ig szóló ingyenesség nem vonatkozik repülőjegyre, biztosításra, illetve a túra helyszínén fizetendő költségekre.
 • Meglévő iKalandos túrabefizetés nem konvertálható Bázis Max ingyen túrára. Ezt a kedvezményt leghamarabb olyan túránál veheted igénybe, amire még nem jelenkteztél.

Ha nem tetszik, lemondhatod

 • Ha esetleg úgy döntesz, hogy nem szeretnél tovább tag lenni, írsz nekünk egy emailt és megszüntetjük a tagságod, a következő havi tagdíj már nem kerül levonásra. Éves tagság esetén értelemszerűen egy évig leszel Bázis tag, lemondás esetén a következő évtől tudsz kilépni.

Általános Szerződési Feltételek

Egyéb kérdés

 • Ha kérdésed van bátran írj nekünk a hello@ikaland.hu címre, gyorsan segítünk.